onsdag 3 november 2010

Sova.

Tänker varje kväll att "idag SKA jag lägga mig tidigt" men vad händer?!! Ja inte ligger jag i sängen iaf. Känner ingen trötthet. Kanske beror på att jag sov med Elvira på dagen igen. Men det behövdes för inatt var det inte kul.
Precis när jag la huvudet på kudden vaknar prinsen till och behöver tröst men det slutar som vanligt med att han vill komma in till oss och sova.
Han somnar om med fingrarna pillandes i mitt hår (ja fortfarande, helt sjukt. Har han gjort sen han var 6 mån). Men han är varm och go att ha brevid sig.

Sen vaknar Elvira till liv med sina hostningar (stackars barn). Hostar, tappar napp, stoppar in napp, hostar, tappar napp osv osv. Provar med välling och ny blöja men inget dög för damen. La henne till sist brevid mig. Ja hon har varit en sån duktig tjej och sovit i sin egna säng länge nu. Men herregud så mysigt de var de alltså att ha henne tätt intill mig och dessutom funkade det!!! Okej nu menar jag då INTE att detta ska bli till en vana utan bara vid sjuketider ;) Låg och tittade på henne när hon pratade lite i sömnen och höll sin lilla hand på min kind.
Sen vaknade hon låååångt före tuppen steg upp och kucklade. Robin fick ta henne en halvtimma innan han gick iväg till jobbet. Varje minut är värdefull!!!
Stackars liten kräktes nu ikväll innan hon somnade för att hon hostar så hemskt. Hoppas denna mardrömshosta försvinner från hennes lilla kropp snart.....

Inga kommentarer: