söndag 23 november 2008

Centrallås.

13.00
Visning, kom ett par. Bättre än ingenting men får hoppas på att det kommer någon imorgon med.

Ca 15.00
Åkte upp till farmor Anne och farfar Ubbe för att hämta Milton. Åt pizza och tittade på film.

Ca 18.00
Hemgång. Springer till bilen med väskor och barnvagn eftersom det var iskallt. Jag packar in vagnen stänger bakluckan, sätter igång bilen (högsta värme med detsamma), tar fram skrapan och börjar skrapa bilen medans Robin spänner fast Milton.... och när Robin slår igen bildörren på Miltons sida låste sig bilen. SHIIIIIT POMMES!!!!!! Centrallåset hängde sig en aning. Vi utanför bilen i snökaos och Milton själv inne i bilen!!!???
Tur man har grannar som bor vägg i vägg med oss och som har extra nyckel till lägenheten så dem kunde gå in till oss och hämta extra nyckeln till bilen.
Granne 1 gav nyckeln till granne 2 som fick komma upp med den. Tack gode gud för att allt gick snabbt och smidigt. Milton märkte inget av det som tur var.

19.10
Nyduschad och varm igen. Tog hundra år för tårna att tina upp bara men efter kanske 15 min kunde jag röra dem igen. Milton har druckit välling och pappa Robin är nu i en dusch för upptining. Blir nog film och lite gottis senare ikväll med kollektivet.

Imorgon ska ledighetskommitén träffas hemma hos Jessika dvs jag, Emma, Jessika och hennes sjuka sambo Benny. Han ramlade igår och har antagligen en spricka i handen dessutom nackspärr (oturs kille nr1).

Inga kommentarer: