tisdag 4 november 2008

Dagarna.

Grattis Denize på 23-årsdagen!! Välkommen hem också. Hoppas vi ses imorgon.



Har varit dålig på uppdatering. Ursäkta.



Helgen kan man säga bestod av en del goda middagar tillsammans med kollektivet + Jonas,Sandra och Emma.

Fredag: Tacos med massor av guccamole + Idol.

Lördag: Härligt god potatisgratäng gjord av La Madde + kyckling med bea såklart. Senare blev det party för Alla utom för mig. Skulle tyvärr upp i ottan och jobba men så är det ibland. Man kan inte alltid vara med på alla skojigheter.

Söndag: Jobbade och därefter en fet calzone från Gula Villan hemma hos Madde. Det blev "One tree hill" och "Gossip Girl" + lite allmänt babbel.
Slutligen "The comebacks" hemma tillsammans med kollektivet. Bums i säng.

Måndag: Lämnade Milton hos farmor Anne kl 08.30 eftersom han hade fått ögoninflammation och inte får gå till dagis. Tack vare snälla farmor kunde både mamma Madeleine och pappa Robin få gå till sina arbeten och tjäna lite pengar. Kom hem kl 21 när lilla Milton somnat så det blev raka vägen in till andra halvan av kollektivet på ännu en störd film som älskling laddat ned. Denna kväll blev det "White coats".

Tisdag: Ledig, fast hemma med Milton. Bättre i ögat nu så imorgon blir det dagis. Blev lite sovmorgon för min del medans Milton kollade på film och lekte med klossar och bilar. Kl 10 var vi på Ica Maxi för en vågad handling. Hade förberett mig på det värsta att Milton skulle springa runt som en galning och att jag skulle få avbryta handlingen och åka hem. Men min lilla ögonsten var en superunge. Medans jag tittade på en billig jacka till honom stod han blixtstilla och tittade på bilar (ja jag såg han hela tiden, lämnade aldrig blicken för er som undrar). Fick dessutom prova 2 st olika jackor på honom det är helt otroligt har nästan aldrig hänt. Efter att han fått välja en bil satt han stilla i vagnen hela tiden. Är lite chockad. När hela familjen brukar åka springer han som en galning och Robin efter haha.
Hemma drack jag och min lediga vän Jessika kaffe och åt pepparkakor.
Middag med kollektivet + Jonas/Sandra: Köttfärssås och spagetti. Kl 21 var det dags för Despret för the girls + Robin. Varm choklad med vispgrädde och återigen några pepparkakor.


Man blir glad av att se och höra Kevin Borg. Man får tycka vad man vill om honom men jag tycker att han är grym. Hoppas han vinner. Anna kan ryka. Hon är blähä.

2 kommentarer:

Bubblan! sa...

trodde du bojkottade idol jö, haha jag hejar på nån kille också som jag glömt bort vad han heter!

Bubblan! sa...

trodde du bojkottade idol jö, haha jag hejar på nån kille också som jag glömt bort vad han heter!