måndag 16 februari 2009

Klämda fingrar.

Idag blev älskling hemma. Klanten klämde fingrarna i sin polares dörr i lördags. Alkohol kan verkligen strula till det. Långfinger och ringfinger är helt blåa och naglarna är redan på väg att lossna. Det bultar och värker som fan tydligen. Han är nästan handikappad. Har fått sätta på han strumprona, knutit skorna, brett hans mackor och tryckt i honom värktabletter.
Ändå tvingade jag med honom till colorama idag för att titta på tapeter. Bästis var också med. Hon skulle jobba kväll så vi passade på att göra en lite utflykt Botkyrka runt.
Har nu hittat tapet till både sovrum och vardagsrum. Blir nog riktigt bra. Miltons rum hittade bästis bästa tapeterna. Lite beslutsångest där va. 2 st som var perfekta. Så vi får se hur det blir. Ska inte beställa de än så vi får tänka lite och upp till nya lyan och mäta väggar m.m.
Åkte till Skärholmen för att lämna tillbaka en kofta. Bytte till ett par jeansleggins istället. Älskling fick en ny mysdress och 2 st t-shirts. Ja nu får han bo i dem tills han är bra i fingrarna för jag orkar inte knäppa hans byxor hela tiden. Vi tittade runt lite i alla möjliga affärer men hittade inget speciellt. Vi käkade och åkte och hämtade plutten på dagis som blev så glad över att både Jessika och pappa var med i bilen.

Middag:
Varma mackor + O´boy.
Ingen hade ork eller lust till att laga värsta maten. Trött och seg idag.


Haha ser ut som nagellack men i verkligheten ser det vidigt ut.
(Älsklingen fingrar)

Nicke nyfiken är ett av Miltons favoritprogram.
Han blir hur lugn som helst och bara myser.

Inga kommentarer: