torsdag 12 februari 2009

Sänggavel.

Hemma från jobbet. Nyduschad och tevattnet kokar. Känner mig en aning hängig. Lite små krasslig i halsen och trötta ögon. Hoppas det inte bryter ut till något jobbigt virus. Har varken tid, råd eller ork till att bli sjuk igen. Får inte gömma ta med mig ipren till jobbet imorgon. Fick extrapass imorgon, 8-16. Bra tid. Självklart jobbigt att behöva gå upp så tidigt eftersom jag är världens tröttaste människa så tidigt. Men skönt att inte komma hem vid 9 och kan dessutom hämta Milton på dagis. Hur bra som helst. Apropå Milton så har han precis deckat här i soffan medans Robin kämpar på att lära sig spela gitarr. Vet inte om han ännu lärt sig någon låt men han klinkar sig sakta men säkert framåt.

Imorgon kväll ska familjen ge sig ut på äventyr. Först till mio och beställa sänggavel + sängbord, sittpuffar till vardagsrummet och kanske hittar någon tuff vardagsrumslampa. Vi får se. Nästa stop blir ikea. Där ska vi titta på reserbottnar till sängen. Ja det är faktiskt grymt mycket billigare med det på Ikea än på Mio. Ska visa älsklingen allt jag sett till Miltons rum också. Antagligen blir det middag där också.
Ska ladda upp med gottis till Milton denna gång. Kanske kan han sitta still i vagnen då och mumsa på något gott medans mami och papi tittar på möbler. Igår blev det väldigt mycket spring och inte så mycket tittande.





Godnatt!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej på er alla!
Vi kan ha Milton om ni vill åka runt och titta på nya möbler. En lördag eller söndag dag tex. Hur går det när ni ska flytta och när?
Jag kan ringa visst, men vet inte riktigt hur du jobbar. Men du kan oxå ringa till dina kära föräldrar om ni vill ha hjälp av oss.
Varma kramar till er alla på Alla Hjärtans dag imorgon vi hörs då.