torsdag 19 februari 2009

Huvudvärk.


Tror fan att min spännings huvudvärk är tillbaka igen för att bombadera mitt stackars lilla huvud nu en period. Haft lite småont i helgen men inget jätte farligt, men igår satt det fast stenhårt precis hela dagen/kvällen/natten/morgonen.
Gårdagens dos: 2 st Ipren + nackmassage av bästis.
Ja nu när älskling har ont i handen kan han inte göra lika bra som han brukar. Blir konstigt att få massage med bara en hand. Så jag ringde in till min gulliga Jessika och frågade om hon kunde mjuka upp mina spända muskler med min super bra muskelolja. Hon var grym. Huvudverken släppte faktiskt en aning under tiden. Var nog så himla avslappnad. Men när jag gick hem igen sen för att lägga mig kom den tillbaka. Yes i med en Ipren och sen somnade jag så skönt.
Vaknade dessvärre upp med spänningar i huvudet. Det mina kära det är inte härligt.Det har lagt sig något nu (utan verktablett) och det är bra de eftersom jag snart ska åka och jobba långt pass idag.

Igår var vi uppe i nya lägenheten igen för att mäta lite väggar osv. Känns riktigt bra faktsikt med köpet. Kommer bli jätte fint när det kommer upp lite fräcka tapeter och möbler. Det som var lite oklart förrut var Miltons rum men det är nu bestämt. Han kommer bli så glad när han får se det nya rummet helt färdigt. Min plutt ska få det bästa.
Måste dra in i duschen nu. Bye!

2 kommentarer:

Anonym sa...

♥vill du vinna ris lampor eller färsktvålar kika in min blogg kram

Anonym sa...

Hej finns rea sakerna fortfarande kvar? För skulle vilja ha den där pall nallen, köpte ju giraffen men vill ha den andra oxå-

kram kram