onsdag 10 mars 2010

5 dagar.

Dagarna rullar på och lilla Elvira är nu hela 5 dagar gammal. Har haft endel spända jobbiga bröst för någon dag sedan då mjölken började rinna till ordentligt men det har nu släppt och amningen funkar väldigt bra. Hon äter, äter och äter. Det går absolut ingen nöd på denna lilla sessa inte. Hon växer och gror som sagt. Var på efterkontroll idag på Huddinge. Alla tester var super. Lite skillnad från när Milton föddes så allt var piss. men han hade så hög gulsot och vi fick springa varje dag i 3 veckors tid på de där jävla sjukhuset. Han fick även sola och var väldigt seg med att äta så han gick sakta upp i vikt. Lillan här hon har INGEN gulsot och kurvan på vikten sprang uppåt.
Varje dag har vi nu fått finbesök och hela denna vecka kommer fortsätta så och Elvira har hittills skött sig toppen :) Inte skrämt iväg någon! Hon vandrar från famn till famn och är så tacksam för allt fint hon får i presentväg. Även stolta storebror är jätte glad. Idag är han på dagis igen. Dem skulle gå till pulkabacken så det var matsäck som gällde idag att ha med sig. Får se sen när jag hämtar honom om han pratat mycket om sin lillasyster, spännande.

Helt sjukt att man kan sitta egentligen hur länge som helst och bara titta på en sådan här liten sak. Finns miljoner olika söta och roliga miner att spana in. Tycker redan hon börjar ändra lite på sig sedan hon föddes. Hon växer till sig för varje dag och blir bara sötare för varje minut. Man börjar nu mer och mer förstå att man har fött barn igen och att man nu har 2 st guldklimpar hemma.

//Lyckliga jag!!

1 kommentar:

Alexandra sa...

Hahaha vilken cool tröja :) Grattis till lillan :) Väldans söt!