söndag 21 mars 2010

Helgen.

Här sugs det på tummen då och då. Kämpar fortfarande med nappen :)

Blandade bilder från helgen. Bästis mage den bara växer och gror den som ni ser här. Om 3 fjuttiga månader har vi äntligen lilla Molly här med oss. Elvira kommer bli så glad :)
Nya soffan invigdes i fredags. Denize, Bästis+Bempa gjorde oss sällskap. Alltid lika skoj att träffa Denize. Är inte allt för ofta man ser henne nu längre. Men så man skrattar när man befinner sig i hennes sällskap, kul!!

Idag har vi haft finbesök igen. Elvira har fått ännu mer fina gåvor. En av sakerna kan ni se på bilden ovan då hon sover. En så mjuk, fin helt underbar filt från Jonne, Linda och lilla Max som nu blivit hela 5 veckor. Gud så han har vuxit på bara 3 veckor. Helt sjukt. Tyckte han var en miniplutt när jag såg han för 3 veckor sedan.

Kvällen blev mys med Bästis+Bempa. Gjorde korv/kycklinggryta med pressad potatis. Häng framför tvn med en kopp te och chokladmunkar. Nu sitter jag här och funderar på att snart väcka lillan eftersom ena bröstt håller på att sprängas sönder haha. Hon har sovit väldigt mycket nu ikväll och det märks så tydligt då på brösten. Inte kul när det börjar strama och ömma. Får bli ett blöjbyte och pyjamas sen amning på högsta nivå.

Hoppas på att det är sol imorgon eller ja iaf inte någon snöstorm så att man kan få komma ut på en liten promenad som jag tänkt. PUSS!

Inga kommentarer: