torsdag 11 mars 2010

Nellies dag!

Inatt fick jag sova riktigt bra. Ingen matning varannan timma utan första sovpasset blev på drygt 3 timmar. Toppenskönt. Sen satt jag sedan uppe ca 45 min runt tre eller fyra någon gång. Men som sagt amningshormoner har bildats så det gjorde inget. Satt framför tvn och ammade och tittade på "Jims Värld". Lillan sov sedan fram till morgonen och då tog Robin över. Han gick upp med både Milton och Elvira. Jag gick inte upp förrän efter tio. Verkligen underbart!!

Eftermiddagen spenderade jag hemma hos bästis. Elvira bara sov i stort sätt så vi kunde dricka kaffe och äta blodapelsiner i lugnans ro. Sandra och Bempa hann vi också säga hej till. Skönt att få komma iväg från hemmet lite. Nu när man börjar piggna till i kropp och hjärna blir det lätt segt och rastlöst hemma.

Nu på kvällen har syster + familj varit på besök. Stolta kusiner ville mysa med Elvira speciellt Alma som nu äntligen har fått en flickkusin. Enbart massa grabbar runt omkring henne. Blev en god middag bestående av kycklinggryta och pasta. Riktigt gott blev det. Den blir det garanterat igen.

Här ser ni då en mycket trött familj haha. Lillprinsen somnade inte många minuter efter att kusinerna hade åkt hem. Allt detta med en lillasyster och fint besök varje dag tar på hans krafter de med såklart. Det har visat sig tydligt.

Här är min coolaste lillprins i kallingar och skinjacka. Han blir lika lycklig varje gång han drar på sig den. Skiner upp som solen och njuter. För honom är det en cool motorcykeljacka!!

Idag fick Elvira en kompis. Lilla Nellie (Emma&dinkos flicka) kom idag :) Stort grattis till hela familjen. Ska bli så spännande att få träffa dem nästa vecka när dem kommit hem och landat ordentligt. Sen är det bara lilla Molly som ska komma men tyvärr får de vänta ändå fram till midsommar. Men väntar man på något gått väntar man aldrig för länge.....

Imorgon kommer ma&pa + andra syster + storkillkusinerna på besök. Lillprins ska till dagis och vi har inga planer för dagen. Så kanske ska man passa på att vila lite då. Ja vi får se helt enkelt.

PUSS!

2 kommentarer:

Tess sa...

Låter som ni hade en trevlig dag. Hoppas du får det bra i dag med och försöker att passa på att vila lite :)
Kram Therese

mormor sa...

Idag äntligen ska jag få träffa lilla "solstrålen" Elvira och Milton. Har längtat hela veckan. kram så länge till er alla <3