torsdag 4 mars 2010

Iphone 3gs


Idag hämtade jag ut min iphone 3gs. Älskling får hjälpa mig sen när han kommer hem med allt som ska göras. Är helt lost på mobiltelefoner haha kanske inte smartaste att skaffa en sådan då. Men jag måste först få min nummerflytt fixat. Dem på Tele2 har varit lite sega med det men snart ska det vara i sin ordning. Med denna kommer jag nu kunna blogga från förlossningen ;) Haha närå så roligt ska vi Inte ha det kära ni.

Dessa tuffa t-shirtarna och finaste koftan hittade jag idag på min ärenderunda. Blir nog supersöta till sommaren. Dessvärre var blöjhinken jag var ute efter självfallet slut på lager och skulle komma in nästa vecka. Jo ja tackar ja.

Vitaminer, hallonbladste, fina ljus och nya strumpor
till min man var några andra saker jag shoppade. Ja ni skulle sett vilka vidriga strumpor som kom ur tvätten imorse. Vägrade hänga upp dem. För det första var de inte längre vita och sen var det tusen hål i. Hur kan man gå runt så?! Helt blöta från tvättmaskinen tog jag alla snuskstrumporna och slängde rakt ned i soppåsen.

Har riktigt ont i ryggen nu. Antar att det var min städning som gjorde susen. Har ingen ork eller större lust att tillaga någon skojig måltid idag. Slänger nog in några potatisbullar i ugnen sen. Vet att det inte är så jätte uppskattande när Robin kommer hem men nu är det som det är.
PUSS!

5 kommentarer:

Madde sa...

Borde inte du va och föda barn nu ;) ?? Tittar in varje dag o håller tummarna för dig att det ska komma igång. Verkar som att du håller dig sysselsatt om dagarna iaf. Mina föräldrar va här sista veckan innan Abbie föddes och det gjorde absolut att tiden gick snabbare när man hade saker att göra o folk att umgås med :) Hoppas du inte behöver vänta mycke längre nu. Kram

Tess sa...

Kul med ny iphone :)
Söta tröjor du har hittat!
Hoppas förlossningen sätter i gång nu för dig, det är ju nära mitt gissningsdatum nu :)
Kram Therese

Anonym sa...

åh vad spännande, snart är det dags ju=)

Bubblan! sa...

madde antar att du kommer ha en liten bebis dar hemma nasta gang du skriver!!!!!! hoppas allt gar bra idag! kram pa er!

Madde sa...

Laste hos bubblan att bebisen ar pa G. Ahhh va spannande. Hoppas allt gatt bra :)