tisdag 16 mars 2010

Hej Nellie.

Idag har vi på förmiddagen besökt lilla Nellie + hennes mor&far. Välkommen hem allihopa då! Elvira och Nellie lekte sååå bra ihop (haha). Dem såg nog inte äns varandra men kanske de kände varandras närhet ändå. Blev lite prinsesstårta, kakor och kaffe. Mamma Emma & pappa Dinko fick blommor och Nellie fick sig en tummensnuttis eftersom hennes mor är dökär i tummen. Även en fin liten gul sommarmössa låg i paketet.

Elvira var väldigt vaken borta hos Nellie. Hon kändes så stor, inte alls som en snart 2 veckor bebis utan snarare som kanske 1 månads bebis. Vaken, med och nöjd med tre korta ord. Fick henne precis i en gäspning också hihi. Hon skriker alltså inte på kortet som det kanske ser ut.

Efter en kort visit hos Nellie for vi och hämtade farmor för att inhandla en babysitter på Babyland. Tack snälla farmor&farfar! Nu är mamma och pappa jätte glada för att de sitter hålla i mig vid deras middag. Nu kan jag ligga själv i den gungande fina babysittern utan gnäll. Mamma kan ha sin fot på den och gunga mig medans dem äter sin mat.
Andra gången Elvira ligger i sin säng :) Varit lite dåliga på att lägga henne där eftersom det är sååå bekvämt att ligga och amma då hon somnar om så snabbt på natten. Man själv sover nästan då hon äter också, helt underbart med mycket sömn. Men just nu sussar hon så sött och fint i mysiga sängen.

Nu står snart maten på bordet och sen bara några timmar kvar då till Despret kl 21.00.
Puss på er!

3 kommentarer:

mormor sa...

oj vad hon vuxit sen i fredags, hon är mera vakan idag. kul för dom sen när dom kan leka med varandra.

farmor anne sa...

Som en liten prinsesssa ser hon ut när hon ligger i sin säng...;) Söta är dom tillsammans,Elvira å Nellie....;)

Madde sa...

Åh vilka underbara bilder..!! Nu längtar man ju ihjäl sig ÄNNU mer tills vår prinsessa ska komma ut :D