torsdag 17 juni 2010

BB

Fick ett ryck att åka till Torekällberget idag. Ringde syster och frågade om hon och barnen kunde tänka sig följa med och det kunde dem, kul! Packade ihop picknick av det vi hade hemma. Mackor, yoghurt och saft blev det. Självklart en termos med kaffe i till mig :)

Barnen tittade på djuren och hoppade i höstacken. En galen häst som rymde såg vi också. Alla människor som satt på sina filtar och mös hoppade upp och rusade iväg till den stora scenen där hästen inte kunde komma upp. Tillslut fick dem tag på hästen som dessutom hade något slags skynke över ögonen så att den inte såg något. Inte konstigt att det sprang in i allt.

På kvällen åkte vi också hälsade på Molly och hennes stolta föräldrar. Ja och ni ser ju själv att hon är en riktig liten guldklimp. Japp hon älskar redan sina fina barbapappa grejer :)

Det var så kul att se att dem alla mådde bra och att allt verkar funkar som det ska. Längtar tills dem kommer hem så man kan få höra lite mer och mysa lite mer i lugn och ro. Den där hisshallen borde rustas upp ordentligt eftersom man ändå aldrig nuförtiden får komma in på själva BB. Blir utanför dörren man får träffas. Kanske lite mysig belysning och skönare soffor skadar inte va?!

Titta vilken skillnad va?! 3½ månad i mellan dem. Bästisarna :) ja och Nellie också då men hon sov så sött i bilstolen så hon är tyvärr ej med på bilden. Känner verkligen hur kul dessa 3 små tjejer kommer få skoj ihop och vi föräldrar också.

Efter besöket på sjukhuset åkte vi familjen och Nellies familj till MAX. Japp där var den milen igår helt onödig, nästa. Vi var bara tvungna att testa på den nya lyxshaken :) Den va SÅ GOD. Prova den NU! Hemma blev det ett bad för den nyblivna dreggeldrottningen Elvira. Idag har hon dregglat, ätit på sina händer så att det blivit helt kladdiga och smutsiga, urk. Milton tyckte även att hon skulle leka med sina lilla rosa båt haha. Klart hon fick testa :)

2 kommentarer:

Madde sa...

Vilket gäng alla era barn kommer bli! Söta som socker hela högen :-)

Karin sa...

Åh, vad mysigt med bebisar !
Härligt med picknick också, men stackars häst som inte kunde se var den sprang !
Inte konstigt alls att den blev lite knäpp...