lördag 12 juni 2010

VINKVÄLL

Morgonen började i en hemsk migrän. Emma ringde och väckte mig kvart över tio för att vi skulle åka och shoppa barnkläder billigt hemma hos en privatperson i Skäcklinge. Märkesgrejer 60% billigare än i butik. Även lite leksaker m.m.
Emma sa iaf att hon skulle komma ca halv elva. Ojoj blev att lägga in femmans växel. I med 1 ipren + 2 alvedon, på med kläder och i med en tallrik kräm&mjölk. Huvudverken gjorde mig dessutom fruktansvärt illamående. Men faktiskt redan i bilen började smärtan avta och jag kände hur mungiporna drog sig uppåt igen :) Vilken otrolig lättnad.
Blev lite shopping. Milton fick jeans och Elvira ett babygym ja och se lite småplock som bitring, strumpor och filt (japp Jessika ännu en filt som skall göra lite mysigt hihi).

Ikväll blir det vinkväll hemma hos fiaplutt. Har köpt mig en vitvinare. Var inte igår man drack de. Ska bli smarrigt. Hoppas dock på att jag ej åker på hostattack inatt för då blir det till att härda ut eftersom jag inte kan ta Cocilliana då. Inte bra att blanda med alkohol. Läste att andningsförmågan kan sjunka ganska bra då. Lät inge skoj.

Dags att fixa till de nyduschade barret på huvudet så gott de går. Har klipptid nästa vecka och hoppas då på en stor förändring. Just nu HATAR jag mitt bajshår. Det ser trost ut hur jag än gör...... men men brudarna har sett mig förrut så ikväll får det se hemskt ut :)
PUSS!!

Inga kommentarer: