söndag 4 maj 2008

Dagarna i Töreboda.

Åkte i torsdags eftermiddag till Töreboda. Robin hjälpte Sofia och Peter att flytta lite på förmiddagen innan vi åkte. Riktigt avundsjuk på radhuset. Perfekt på alla sätt som finns. Stora rum, ny renoverat kök, altan och det bästa... stort och rejält förvaringsutrymme. Får drömma ett tag till.

Man mår verkligen bra i Töreboda. Så otroligt skönt allting, luften, atmosfären, människorna, huset, tomten m.m. Man slappnar av till fullo. Milton älskar också att vara där. Vara ute hela dagarna, leka i sandlådan, titta på alla tåg och traktorer som far förbi, gunga i nya gungställningen, klippa gräset med sin miniklippare, äta grillkorv, klappa och mysa med grannens kissekatt. Ja ni han stor trivdes verkligen.
Pappa Robin och farfar Ubbe jobbade mestadels hela dagarna med tomten. Sågade ned träd som var fallfärdiga, och det är rätt så många ska jag säga er. Ett helvetesjobb. Duktiga har dom varit iaf. Farfar Ubbe fyllde även år i lördags. Åt smörgåstårat som Robins farmor & farfar kom ned med från strängnäs. Brosan hans kom också förbi under dagen.
På kvällen blev det öl och chips framför vår egna tillverkade brasa av alla träd. Hur mysigt som helst.

Så himla trist att behöva åka hem idag. Men vad gör man så är nu livet. Jag börjar också jobba nu på tisdag. Nu är det slut på lyxlivet. 3 dagar i veckan ska jag sättas i hårt arbete på Åhlens City. Måste ta reda på imorgon hur många timmar lillkillen får vara på dagis då. Inte kan han bara få 15 timmar längre?!
Ett riktigt hårt spinningpass ska det också bli av imorgon. Blivit väldigt mycket av det goda nu under valborgshelgen. Måste komma iform igen. Dags med morgonpromenaderna till dagis igen om vädret tillåter för inte är jag en sådan person som är ute och knatar när det spöregnar inte. Nån måtta får det vara.


Godnatt!

Inga kommentarer: