söndag 11 maj 2008

Vin & vänner!

Var barnvakt igår åt Elias & Felix som bara var till min och Miltons fördel på många vis. Milton fick leka mid sina kusiner och vi fick komma iväg till stort hus och stor tomt en så solig dag. Vår lägenhet går verkligen inte att vistas i den här årstiden. Den blir som en bastu. Så det var jätte skönt att kunna ligga på den stora altanen och sola medans kusinerna lekte och hade skoj.

Kvällen:
Fia, jag och Milton åt middag på min balkong. Hade köpit oss grillad kyckling och potatissallad, sallad och baugett. Millen pillen åt plättisar och baugett. Sen kom även Jessika över. Vi satt till midantt och drack vin. Mycket trevligt och mysigt. Måste vi ta och göra om. Måste även semestra också eller hur?? Kolla upp vilka veckor då.... nu kör vi.

Klockan är nu snart halv 11. Tittat på "På rymmen med Pippi Långstrump", ätit frukost, satt på diskmaskinen, duschat, lagt in bilder på datorn och inget mera. Ska lite senare åka till Miltons kusin Abbe på grillunch. Tror att det blir hela familjen dvs, vi, mamma & pappa, 2 systrar med deras familjer. Härligt gäng.

Nu står Milton vid frysen och ropar efter glass!!!!!!!

Inga kommentarer: