fredag 15 maj 2009

Jacka.

Sitter och väntar på att tvätten är klar i tvättstugan så jag sedan jag hoppa in i en härlig dusch. Ska sen fara iväg till BVC för tre-års-kontroll med Milton. Hoppas det går bra att han inte vägrar göra allt för många saker som han kan göra ibland när han blir lite blyg haha. Ska plocka upp Emma pemma sen för en tripp till Skärholmen C. Milton har fått dille på jeansjacka som sin pappa så det blir till att leta efter en sådan. Hittar vi ingen har jag faktiskt sett en på Ellos. Munkjacka vill han också ha. Hmm vad får han allt ifrån. Själv vill jag ha någon tuff jacka man kan ha på sig över klänning när man ska ut på krogen. Hade lagt undan en på H&M i Tumba för ett tag sedan men när jag kom för att köpa den hade dem jävlarna hängt ut den i igen och då var den såklart borta, fanns ej kvar i min storlek. Då blev jag rätt så arg. Åååhåå vad de ville be om ursäkt men va fan gör det när den är borta. Blir inte bättre av ett ååå förlåt. JAG VILLE JU HAN DEN!!!! Nu kanske jag får springa runt i luffarjacka imorgonkväll ööööö, vägrar de.

Ps. Mår något bättre idag faktiskt Inte alls lika hängig. Men täppta näsan och hostan är dock kvar och nu känner jag dessutom molande mensverk komma smygandes. Hoppas allt släpper tills imorgon så blir det kanon. Ds.

1 kommentar:

Jessika sa...

Hallå där! Du får ta och lägga dig i sängen och vila upp dig inför imorgon istället för att flänga runt som en stucken gris!!! Skärpning du måste ju ta och bli frisk nu!! Du kanske kan låna en jacka av ngn Annelie eller Sofia kanske har ngt snyggt (0= Om du nu inte hittar ngt i skhlmen (0= Puss på dig min snoriga bästis