torsdag 3 februari 2011

Flirtkulor.

Idag åkte jag och Milton skridskor hela vägen till dagis. Inte fan hade dem sandat den vägen vi brukar gå. Över hela långa bron som sluttar nedför var det blankis. Mannen framför ramlade riktigt ordentligt och Milton likaså 3 ggr. Han gick tillslut på den lilla snökanten som fanns kvar medans jag åkte på isen.
Milton ropade: Mamma vänta på mig! Jag: De går iiiiiinte och staaaanna!! Haha.
Men kul hade vi :) Men detta resulterade i att det blev bussen hem och ingen promenad som var tanken. Ingen människa kan gå ute idag om man nu inte har doppar eller vad det heter?!

Nu har jag fått en akuttid på vårdcentralen för MITT ÖRA!! Ja ni vet kanske att jag hade en kraftig öroninflammation för några veckor sen och fick stark pencilin utskriven o så men jag har fortfarande skit ont emellanåt Vaxpropp?? Har fått en tid till specialister på karolinska men den tiden är inte förrän den 9:e feb och så lång tid kan jag INTE vänta med denna värk :(

Efter slirar iaf jag Elvira och farmor Anne till Skäris för att hämta mina lincer och ett besök på panuroHobby. Berättade för Milton imorse att jag tänkte köpa lite pysselsaker bla flirtkulor. De ordet hade han aldrig hört tydligen så det lät jätte kul i hans öron haha. Säger dem inte flirtkulor på dagis eller har han bara inte reflekterat till vad dem kallas??!!
En god latte är också ett måste idag!
PUSS!

Inga kommentarer: