torsdag 20 januari 2011

4 st

Nu har Elvira 4 st tänder och ingen är gladare än brosan Milton.
Tyckt att det är på tok för många översvämmade bajsblöjor nu förtiden så jag tog en titt/kände i munnen på henne.
1 där uppe visste vi redan och den kändes bra nu men nu ser man en till brevid som snart känns den med. Bra nu kan hon börja käka lite mer bitar i maten!
Hoppas nu att bajset lägger sig en aning men hon själv hoppas nog på flera tänder och massa bajs så att det BADA VARJE DAG!!!
Jag är väldigt glad att hon lyckats göra dess enorma lass på hemmaplan och inte när vi varit iväg. För det har verkligen krävts dusch/bad och nya kläder på. Kan inte direkt fixa duscha henne i Tumba C haha. Tack söta unge för att du bajsar hemma :)

Busungen klättrar för fullt. Nu inte bara i saker utan upp PÅ saker. Visst går det jätte bra men ner är inte lika lätt. Antingen ramlar hon ned eller så fastnar hon. Ibland har hon tur och kommer ner bra. Träning behövs! Snart är hon kung på även de.

Idag drar mammaligan + min lillprins till Tumba för en massa presentshopping. Ja det är många som fyller år nu. Pengarna flyger iväg men man får även kul på köpet så vad gör de då?! Dags att väcka bajsungen som sover och ge henne lunch innan bussen går...

Puss&Kram

2 kommentarer:

farmor sa...

Farmors lilla busis! <3

mormor barnvakt sa...

Ojdå, nu gäller det att passa henne ordentligt hemma hos oss. Pussgurkan o solstrålen är så välkomna imorgon det ska bli så kul.Glöm inte spelet som Milton fick av oss i julklapp bara.