fredag 7 januari 2011

Mysfredag!

Har haft en helt underbar och mysig dag idag. Ja det blir lite extra plus poäng på denna dag då Milton inte trottsat något alls :) Man är tyvärr inte bortskämd med sådana dagar.
Vi har inte gjort något särskilt utan mer bara tagit det lugnt dvs myst, lekt och skrattat.

Imorgon blir det också mys men lite mera fartfylld sådan. Älskling drar iväg på en försenad svensexa och jag och barnen åker hem till Texas med familj på lördagsmys.
Blir till att jaga Elvira när hon försöker klättra upp för trappan ;) Hon är föresten totalt crazy när det gäller att bada (kul eftersom Millen aldrig varit döförtjust i det). Men nu är det så att såfort hon ser att badrumsdörren är lite på glänt smiter hon in dit och hänger vid badkarskanten. Bär man ut henne blir hon jätte ledsen. Visst det är krokodiltårar och dem försvinner snabbt men att detta händer ca 20-30 ggr på en dag är lite jobbigt.
Idag fick hon iaf bada HUR LÄNGE hon ville. Plask plask i ca 15 min sedan var hon nöjd :) Har insett nu att vi MÅSTE ha en halkmatta i badkaret. Lillan halkade 2 ggr då hon envisas med att ställa sig upp :(

Satt och tittade lite i "min första bok" idag. Ja den boken man skriver allt om sitt barn ni vet. Tittade igenom Miltons bok och jämförde lite mellan honom och Elvira. Milton hade ca 9 tänder vid 10 månaders ålder. Elvira har bara 2 små rackare.
Milton stod upp själv och sa massa ord medans Elviras spagettiben ännu inte vill stå själva och mamma & pappa har jag inte hört ännu. Men titta, tack och där hör jag då och då från henne.
Gjorde en lista på Milton som han vill svara på. Kul att spara och sen om några år tex favoritfärg/mat/lekar, vad han vill jobba med osv.
Blev en rolig stund som ni förstår!!
Puss&kram!

Inga kommentarer: