torsdag 6 januari 2011

Cheers!

Idag var pappa med på tv :)

Bandet Cheere från 1960-talet har återförenats och pappa är den nya medlemmen. Leffe Carlsson som är Idol Andreas pappa är den som leder bandet och sjunger. Är stolt över min snart 64-åriga pappa som kommer rocka fett med sitt band ;)
Ikväll slår dem till på Underbara Bar i Stockholm. Blir middag och livemusik såklart. Tror verkligen detta kan bli stort. Snart är pappa rockstar!!! Inte illa pinkat... aldrig är det försent...

En annan grej bara som är väldigt tragiskt men samtidigt väldigt skoj (enligt mig). Älskling tappade sin Iphone i toan imorse, ja han hade skitit och inte hunnit spola då det sa PLUMS och den föll i. Han fick ta en handske och ta upp den. Han duschade av den ordentligt men då fick den en chock (telefonen). Den började skaka och vibrera... stackars liten va?!
Det tragiska är att han inte hade någon försäkring på den genom 3. Imorgon får han ringa till Trygghansa och kolla vad självrisken ligger på.



Nu börjar Madicken på 4:an om ni vill se. Verkligen ett av mina absoluta favorit program som liten. Måste glutta ett tag innan jag försvinner in i i duschen...

Inga kommentarer: