söndag 16 januari 2011

Helgen.

Igår var det kalas för systers man med grillningen, öl och lek i trädgården. Alla barnen åkte pulka medans alla papporna åt så mkt korv de bara orkade + öl!

Denna fina zinkbalja med öl i köpte jag och älskling. Passade perfekt i Calles utebar!

Elvira hon kröp runt jätte mkt i snön och gillade det. Hon fick även lite smak på snön men fy ingen mask i magen här inte så det såg jag till att hon inte gjorde mer.

Idag hämtade jag upp mina hockrör från källaren och åkte till syster och lånade ett par till Milton för att sedan testa på skridskor. Som med det mesta brukar Milton ta väldigt lång tid på sig med saker o ting. Jag var beredd på att han skulle hänga som en svans på mig eller inte äns vilja åka. MEN VILKEN SUCCÉ!!!! Direkt när vi kom dit mötte 2 dagiskompisar upp honom och sen var det bara ut på isen. Han ut, får tag på en bock och bara drar iväg som om att han skulle ha testat detta hur många gånger som helst. Efter ca 30 min kom syster med familj också. Milton, kusinen och en dagiskompis åkte som galningar i nästan 2 timmar. Vilken kämparglöd!!! Vilken glädje (både för Milton och för mig). Nu får pappa Robin se till att fixa ett par skridskor också så kan han också följa med och åka någon gång för detta kommer vi absolut göra flera gånger. Kanske blir det en söndagsgrej så länge det finns is i hallen :)

På kvällen har vi haft Nellie med familj på middag. Robin slängde ihop en riktigt söndagsstek (köttfärslimpa) mmmm så gott! Lite chokladpudding till dessert också ;) Elvira skulle visa Nellie sin talang i sång med mikrofonen på Miltons synt. Stackars barn förstår ingenting varför alla skrattade men hon stoppar lixom in heeela micken i munnen sen flåsar och stönar jätte högt. Ja ni kanske fattar hur det låter?! Hon tycker de är skoj då hon hör sin röst på ett annat sätt hehe ;) Kul var det...

I veckan är det de vanliga inplanerat så som: Dagis, tvätt, logoped, babysim, öppnis, handla, TRÄNING, dricka kaffe m.m. Japp så ser min vecka ut. Jobbigt va?! Puss på er!

Inga kommentarer: