måndag 30 november 2009

Chokladbollar.


Milton och jag har varit hemma hos lilla Nathalie hela dagen. Först började vi vår tur i Skärholmen C för att leta efter SpidermanStrumpor som vi tyvärr inte fann i rätt storlek. Får kolla på nätet om det finns och beställa för han vill verkligen ha det. Han har ett par han har ärvt från storkusinerna men när dem är i tvätten är det oftast katastrof på morgonen. Han vill lixom matcha kläderna för dagen. Idag hade han SpidermanTröja och måste då självklart ha SpidermanStrumpor, thats it.

Utan strumpor och utan byte av klänning åkte vi mot S-tälje.
Vi träffas tyvärr allt för sällan men barnen fann varandra på direkten ändå, kul. Lekte jättebra tillsammans. Köttbullar + makaroner serverades till lunch därefter bakning med en gravid chokladälskare. Carro som hatar att baka fick diska och försöka natta lilla Alexander 4 mån.
Barnen var super duktiga. Knådade på bra och rullade jätte fina bollar. Att smaka på degen ingick också.
Det var chokladgegg i hela köket och hela dem när det var klart.
Eftersom dem blev helt chokladiga om kläderna också skulle jag försöka hitta en tröja till Milton i Nathalies garderob som INTE var rosa för det ville han inte ha men insåg snabbt att det var ganska svårt. Efter ett tag lyckades jag en vit som blev perfekt, en PippiTröja. Blev sen fika i mängder och ännu mera lek tills parkeringen gick ut kl 15 och vi åkte hem.

Imorgon är det tvätt och fix på planeringen om då inget roligare dyker upp förstås.

Inga kommentarer: