onsdag 11 november 2009

Kissie hur FAN tänker du?!Hur blåst och bränd får man bli egentligen??!! Bara för att man är den kändaste bloggerskan ska man tydligen få vräka ur sig precis vad som helst. Att lägga ut sånna här vidriga serier på sin sida är förjävligt. Hon fattar visst inte hur alla "småtjejer" som verkligen Avgudar henne (av någon konstig anledning) kommer att reagera. I tonåren är man så lättmanupulerad och känslig att allt som någon man "ser upp" till säger gör man. Vad är hon ute efter? Att alla ska börja spy efter de ätit, fattar verkligen inte poängen.
Har varit dum nog själv att ha läst hennes provocerande blogg ett tag. Läst om hur hon skryter om hennes kändisskap osv men detta var droppen. Detta är inte tillåtet för fan. Vet att hon tidigare varit avstängd en gång för kränkningar på människor och detta borde verkligen vara ett sådant tillfälle att stänga av människan tills hon lärt sig vett & etikett. Hon säger att hon inte är den person hon är i bloggen i verkligheten utan en rätt snäll tjej. Men återigen FAN så less jag blir på skitsnack. Vem det nu är som kommer på dessa dumma idéer om "bulimiserier" och allt skitsnack om tjockisar är totalt bränd i huvudet. Varesig det är BloggKissie eller Alexandra. Lika idiotiskt skrivit vem det nu är. Att bli känd på att förstöra unga tjejers liv är vedervärdigt enligt mig.
Imorgon ska hon tydligen vara med i nyhetsmorgon. Jag hoppas det blir ett pinsamt inslag för henne. Hoppas hon blir ställd mot väggen och skäms som aldrig förr. Egentligen ska man inte bry sig och byta kanal när hon dyker upp i rutan men tomorrow måste jag bara se vad dom gör med henne.

Inga kommentarer: