måndag 21 december 2009

Fixat&klart.

Idag blev det ännu mera julbak tillsammans med syster + alla kidsen.
Saffranskaka och mera peppisar blev det idag. Milton är verkligen en höjdare på pepparkakor nu. Han är så pysslig och kämpar länge länge. Inte åt han en enda klutt deg heller, helt otroligt. Kusin Abbe därimot åt bara deg och struntade i bakningen han. Sen ville han leka efter den deg han fått var slut, allt låg då i magen haha. Milton fick fin hjälp av storkusinen Elias med att lägga alla kakorna på plåtar.
Mysig dag!

Hemma blev det spagetti & köttfärsås för mig och Milton. Pappa Robin tog stan ännu en kväll för julklappsshopping han. Vi tog det lugnt ett tag i soffan efter middagen med en fika och lite Bolibompa + julkalender. Sen blev vi båda rastlösa och drog på oss kläderna och åkte till Ica Maxi. Hade faktiskt 2 klappar kvar att fixa som NU ÄR GJORT! Men jag vet ej vad jag tänkte på när jag trodde vi skulle vara typ själva där kl 20.00. Hela Botkyrka + några till var där såklart nu så här dagarna före jul. Självklart skulle alla vara på precis samma station som vi skulle vara på dvs leksakerna, frukten, julskinkan och prinskorven. Men vi tog oss igenom utan besvär ändå. Milton hjälpte snällt till att hitta julklapp åt en av kusinerna och peka sen ut 28 saker till som han önskade sig. Många bilar var det.

Nu ligger lillprinsen i sängen och tittar på "Blixten". Trodde han skulle somna på direkten men nejdå. Men vad gör det. Det är ju JULLOV! Han sover då skönt nog länge imorgon och det gillar GravidaTröttaMammaMadeleine.
Puss!

Inga kommentarer: