torsdag 10 december 2009

Tidigt.

Idag blev det en tidigt morgon. 06.45 ringde klockan och det var bara till att väcka lillprinsen sen hoppa in i en skön dusch. Hade tid hos barnmorskan kl 08 och idag följde även älskling med för att lyssna på hjärtljuden. Skönt med hjälp på morgonen. Tänk om varje morgon kunde vara så. Fast ändå så har jag och Milton våra rutiner som älskling inte är med på eftersom han alltid åkt när vi går upp. "Regler" som jag har som jag kanske inte nämnt för honom eftersom det ändå bara gäller vardagsmornar som tex Ingen O´boy endast fre,lör &söndagar. Men det löste sig allting och idag fick han ploppa in prinsen på dagis och säga hejdå medans jag satt kvar i bilen och väntade. Samma sak där blev det att älskling inte visste hur han skulle göra haha.
"Ska jag bara gå in med honom eller?" ööö ja sen vill han vinka i fönstret när du går, se till att en fröken följer med bara.
Självklart gick det super. Hur svårt är det?! Men som sagt det var första gången eller jo nångång för länge sedan när jag låg kräksjuk har han lämnat annars är det alltid jag.

Kl 09 var det dags för sjukgymnasten. Fick ligga i ca 30 min med en tensapparat och det var helt underbar. Ska låna en av dem tills jag föder. Äntligen något hjälpmedel när man har sån värk på kvällen. Ska bli en enorm befrielse. Hade inte hört talas om något sånt förrän nu.

Nu har jag suttit på nätet och kollat på miljoner sidor på kakel, klinkers samt badrumsmöbler till renoveringen i januari som bara MÅSTE bli av annars DÖR jag verkligen. Innan bebisen kommer iaf annars vet jag till 200% att det Aldrig kommer att bli av.

NU:
Äta lunch sen ringa min gravida-bäckenproblemar-väninna Emma och höra om man får komma över på en kaffe och bulle. PUSS!

Inga kommentarer: