fredag 18 december 2009

Galet arg.

Natten: Hemsk pga av värk.
Morgonen: Vaknade upp med huvudverk, ånej! Men efter en avsvalkning med lite vatten och frukost gick det konstigt nog över. Denna morgon började precis som de flesta mornar gör dvs Bra! Men sen hände något som gjorde oss för första gången 1 timma sena till dagis. Milton spillde lite oboy på sin spidermantröja vid frukosten och ville byta (inget konstigt med det). Men när han sen ville ha den "röda t-shirten med en tiger" (Ed Hardy från Turky) på sig och jag sa att den var i dagisryggsäcken som är på dagis blev allt svart. Det gick inte alls för fem öre att försöka rädda situationen på något sätt. Han var helt galen, hysterisk, ledsen, ARG, kastade saker, sparkade i väggen och bara skrek rätt ut. När kl blev 09 ringde jag till dagis och sa att vi blir sena.
Han lugnade ned sig kors i taket sen och ville då förstås äta sin frukost som stått färdigt på bordet i över 1 timma, mmm va gott med ljummen oboy eller?!
Innan vi gick ut sa Milton ännu en gång -flåt mamma jag skrek på dej, flåt.
Då kan man inte göra mer än pussa sönder honom, min lilla gosegris. Tänk va vilka humörsvängningar barn kan ha, fan värre än 1 gravid kvinna eller värsta PMS bruden för sjutton.
MEN vi ÄLSKAR dem GALET MYCKET!!!

Inga kommentarer: