söndag 6 december 2009

Julgran.

Granen på plats och alla grenarna utvikta.

Lillprinsen fick hänga upp ALLA polkagrisarna som så fint hamnade på en ända lång rad längst ned på granen.

Slutresultatet.


Som sagt så har jag befunnit med hemma hos mor & far precis hela dagen. Tvättat och tittat på när pappa hängt upp taklampor. Ja det är lixom inte bara att hänga upp en lampa där eftersom det är drygt 3 m i takhöjd. Lite läskigt att se sin pappa stå på den där höga stegen och borra i taket sen krångla med de där lamporna. Men det gick och snyggt blev det.

Vid 6 tiden var Milton och jag äntligen färdiga med all tvätt och åkte raka vägen till Gula Villan för att hämta hem mat (pizza & hamburgare). Hela familjen var vrålhångriga och pizzan slank ned på 2 röda. Efter middagen blev det brottning i sängen, ja asså Milton och Robin. Milton älskar att brottas med pappa numera haha, kul. Efter en match gav vi oss på julgransböket. Allt gick smidigt fram. Milton ville hänga upp alla polkagrisar och det blev som med kycklingarna i påskriset. Alla väldigt nära varandra längs ned. Först tänkte jag att vi ändrar det sen när han sover men va fan varför det?! Vem ska komma hem till oss klaga, ingen. Alla komma tycka lillprinsen har gjort ett fantastiskt arbete ;)

Han kommer väl bli jätte ledsen imorgon om han ser att sina hemska mamma tagit bort hans fina uppsättningen av polkagrisarna. Rätt charmigt faktiskt när man tittar närmre på det.

Kan säga som så att min bäcken strålar som FAAAN just nu. Länge sen det låste sig men ikväll hände det igen. När det händer kommer jag varken fram, bak, upp eller ned. Skulle resa mig från soffan och gå in till sovrummet men kom endast 5 steg då jag fick stanna och ta tag i dörrkarmen. Skrek till älsklingen så att han fick komma och hjälpa mig.

-AAAAJJJJ, HJÄÄÄÄÄÄÄLP!!!
Han fattar på en gång vad som gäller.

Nu ska jag ta och krypa in i sovrummet och sova. Åter till vardagen.

1 kommentar:

farmor Anne sa...

jättefiiint med polkagrisarna på rad!Det är ju det som är charmen...och för miltons skull måste dom ju få hänga just där han har hängt dom,viktigt! Gullegubben,nu e han väl glad,när granen är uppe! ;)