lördag 13 februari 2010

Fotodagen igår :)

Igår var det en tuff dag.
Många timmars väntan och många timmar med ont i ryggen. Men vi hade skoj. Lite synd bara vi var dumma själva och inte tänkte särskilt långt gällande mat. Vi visste att det skulle ta runt 4 timmar med fotograferingen och varför köpte vi då inte med oss något att äta på som en smörgås, frukt eller godis. Allas gravdimagar dog nästan av svält. Vi fick smälla i oss det lilla godis som fanns på plats och någon kaka samt vatten. Var bara att härda ut.

Efter alla dessa timmar skulle det bli mat på vapiano (något pastahak på stureplan). Tyvärr föll det inte mig i smaken men så är det ju. Smaken är som baken, delat i två.
Jävligt lång väntan på bord, jävligt hög ljudvolym och inte fruktansvärt god pizza heller för 110 kr. Jag och Jessika åkte tyvärr hem väldigt fort efter att vi fått i oss maten. Man hörde inte äns vad man tänkte inne på de där stället och samtala med alla som var med gick inte heller vidare bra eftersom då var man tvungen att skrika det högsta man kunde i stort sätt.
Men som sagt tycker jag alltid att det är såååå kul att träffa alla underbara tjejer som alla var såååå snygga också igår även dem som ej var med vid fotograferingen :) Puss på er alla.

2 kommentarer:

Bubblan! sa...

wooooooooooooooooooooooooow fanken va fin du blev madde, värsta coolaste magbilderna, hoppas du är stolt!!!!!! puss

Anonym sa...

Snygging! Fan va bra du blev! Min favvo av alla är den stora i mitten, så vackker! Puss/Annelie