lördag 27 februari 2010

Splittrad.

Jaha vad tyckte då schlagertokiga Madeleine om denna lördagsfinal då?!
Vet ej om det är mina gravidhormoner eller inte men årets bidrag är varit så tråkiga. Brukar Alltid älskar många låtar som är med men i år tycker jag det har saknats de där lilla som får mig att börja le och dansa. Vet att många där ute kanske tycker det har varit många bra låtar och är nöjda med årets kvallite men jag är så missnöjd man kan bli och det gör mig irriterad för vill ju tycka låtarana är bra och vill älska och heja på någon.
Visst Anna Bergendahls låt var väl bra men där tar det över att jag verkligen ogillar hennes personlighet. Gillade aldrig henne i Idol och det sitter kvar i mig. Klarar inte av hennes ansiktsuttryck och mesighet.
Peter Jöbacks ballad var också helt Ok men även den saknade något.

Jag hoppas att det blir så att någon av alla låtar som kommer delta i finalen växer fram och speciellt in i mitt schlagerhjärta så jag slipper sitta på finalen med mungiporna nedåt. Vet att jag kommer få lite härlig feeling när Erik Saade ställer sig på scen och kör sin låt iaf. Visst han har väl blivit den där söta flickfavoriten men han hade nog de där "lilla extra" som jag nu pratat om. Snygg med glimten i ögat.

Inga kommentarer: