måndag 8 februari 2010

Sjukt med bra ändå.

Kanske kan denna vecka bli rätt så skaplig ändå. Milton har som sagt vattkoppor men en mild sådan. Inte särskilt många koppor så han är väldigt pigg och sysselsätter man honom glömmer han bort att pillar på dem. Tråkigt bara att han nu kanske smittade ned hela Daisys kalas. Sorry till er alla som inte vill att er barn ska få det och grattis till er alla som vill att era ban ska få det nu som jag vet att några vill.

Imorgon ska vi hem till storkusinerna på mellis och lek. Försöka smitta ned Felix 8 år som ej haft det ännu. Sen är det bara att vänta och se om det händer något. Även en lunch med min käre mamma ska hinnas med innan. Bakning tar vi på onsdag och då kanske även lillkusinen Abbe kommer och leker. Han har redan haft vattkoppor så då är det ju fritt fram och komma över.

Måste dock hitta en barnvakt tills på fredag då jag ska in till stan med vänner och fotas för skoj skull. Kanske syster kan ta honom för det skulle vara himla skoj att komma iväg på detta om det nu blir bra bilder. Kul att ha fina gravidfoton. Dem ska fixa smink och hår men kläder får man ha med sig själv. Känns som att man inte kommer bli inlåst trots allt.

Skulle vara perfekt om Miltons alla filmer kom denna vecka som vi skulle få när vi gick med i filmklubben. Borde vara här nu tycker jag. Det är nämligen 6 st nya filmer. Hur bra blir inte det om dem kommer?! Då kommer jag bli överlycklig och Milton med såklart!!
PUSS.

2 kommentarer:

Anonym sa...

tackar tackar...där rök vår thailandresa

Madde sa...

närå vi får hoppas på de bästa, kan ta upp till 3 veckor innan det visar något sen kanske ni har tur att det blir en mild på ca 1 vecka, då har ni 3 veckor att roa er på =) sorry !!!