måndag 18 januari 2010

Gravidtrött.

Tror visst att denna gravidtrötthet kommer att följa med mig in i det sista. Får absolut inte bukt på den. Är så trött ofta nu. Speciellt mitt på dagen så att jag behöver en eftermiddagslur. Både igår och idag blev det en tupplur. Idag dock lite för länge för Miltons del eftersom han ska upp till dagis imorgon. Men skönt var det.
Till lunch idag stekte jag världens godaste pannkakor haha men hur svårt ska de va då. Smarrigt med sylt och glass till. Klart vi somnade som tokar efter den lunchen.

Nu står maten nästab färdig på spisen, korvstroganoff. Men vi väntar nog idag på Robin. Han brukar komma efter halv 6. Milton brukar vara vrålhungrig efter dagis och orkar absolut inte vänta tills pappa kommer hem då med middagen så då brukar vi få äta innan han kommer tyvärr. Han äter dessutom mycket bättre om han inte hinner bli allr för hungrig och trött.
Men eftersom det inte var länge sen jag fick liv i lillprisen så har han nog inte äns hunnit känna om han är hungrig eller ej.

Ikväll blir det definitivt till att se "Familjen annorlunda". Ett helt underbart program med underbara familjer. Är helt sjukt imponerad av hur lugna och fantastiska föräldrarna är till så många barn. Att de får vardagen att gå ihop och fungera helt normalt är klart värt en stor guldmedalj. Fast skaffar man sig så många barn som tex 10 kids är man nog väldigt speciellt som person. Man måste nog ha en extra styrka av något slag.
Själv vill vi nog ha ett barn till senare vid 30 kanske. Men som det ser ut nu skulle det aldrig gå. Två stycken till en början :) men en stor familj skulle vara mysigt.

1 kommentar:

MISSAN sa...

hahah våra dagar har nästan sett likadana ut ,samma film och pannkakor till lunch =)

Det är många som skriver om familjen annorlunda" har missat de pogrammet helt...
kanske ska spana in de nu...
Kram!